Links

Onderstaand onze linkpartners. Ook linkpartner worden? Neem contact op via het contactformulier!

aluminium-kozijnen.startje.be
onlinewinkelcentrum.startje.com
woninginrichting.startbewijs.be
Vensterbanken bij NATUURSTEENvakman.nl
Industriele barkruk Low Woody KiK
Interieur
Tuincentrum Eindhoven
NEWstairs traprenovatie
Keukenfrontjes Keukenpakket
Badkamerspecialist
Slaapbank-aanbieding.nl
Kunststofkozijen-gids.nl – vind een vakman uit de buurt
http://wonen.uwpagina.nl/
Duo rolgordijnen | Doe Het Budget
Voordelige PVC vloeren
Luxaflex powerview
Marmeren salontafel
Landelijke keuken kopen

Privacy en zonwering

Zorg voor meer privacy in je huis met anti inkijk folie op je ramen en op interieurglas. Hiermee kun je wel naar buiten kijken, maar niet naar binnen.

Wil je je huis niet alleen verduisteren, maar ook koel houden? rolluiken houden zowel het licht als de warmte buiten. Dit is natuurlijk ideaal tijdens de zomermaanden.

Heb je al rolluiken en wil je deze automatiseren? Gebruik dan de rolluik onderdelen van Rolluikonderdelen.nl. Hiermee sluit je de rolluiken eenvoudig aan op een domotica systeem.

Natuurlijk kun je ook screens gebruiken om je huis te verduisteren. Hiermee houd je ook een groot deel van de warmte tegen en kun je toch naar buiten kijken.

Wil je een luxe oplossing voor meer privacy? Hang houten jaloezie├źn op voor het raam. Deze helpen niet alleen tegen inkijken, maar dragen ook bij aan de uitstraling van het interieur van je huis.

Glazen overkapping laten bouwen

Meer ruimte is huis is natuurlijk altijd prettig. Met een glazen overkapping van VDGRIEND Hout & Glas kun je deze aanvoudig en goedkoop laten plaatsen.

Bij het plaatsen van deze overkapping is het verstandig om je gevel te beschermen met waterslagen, zodat hemelwater niet op de gevel blijft liggen.

Interieur tips

Een gietvloer is heel slijtvast en geeft de warmte van vloerverwarming op een prettige manier door. Je hebt hierdoor een lekkere warme vloer.

Zorg ervoor dat je niet te vaak hoeft te schilderen, door kwaliteitsverf te gebruiken, zoals de Sikkens rubbol van Bestel-verf.nl.

Bekleed op een goedkope manier je trap met matten. Bekijk hiervoor ook deze trapmatten aanbieding.

Onderhoud tips

Voor de afwerking van plafonds, kozijnen en muren, kun je een kamersteiger gebruiken. Hierdoor kun je eenvoudig verplaatsen, zonder dat je een ladder hoeft te verplaatsen.

Een rietendak moet regelmatig aangevuld worden met vers riet. Laat je hierbij helpen door een professioneel rietdekkersbedrijf.

Laat je airco plaatsen en onderhouden door Aircogroep Holland. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het optimaal afstellen van airco. Hierdoor heeft je woning altijd de gewenste temperatuur.

Bekijk regelmatig de status van de rookgasafvoer van de open haard en laat deze indien nodig ook renoveren door FF Kanaalrenovatie. Hiermee voorkom je verstoppingen en gevaarlijke situaties.

Goedkoop verhuizen

Met Verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen kost een verhuizing bijna niets. Je betaalt alleen voor de hulp en materialen die je nodig hebt. Ideaal voor een goedkope verhuizing!